(untitled) (Journal of Contemporary Philology, 2024)
Николовска, Н. Кристина. Национални митови од маргините: Факти и фикции во предмодерните црковнословенски записи, Сигмапрес, Скопје, 2023 и Талевска, И. Антисемитизам и холокауст: политика, општество, книжевност, култура, Сигмапрес, Скопје, 2023