(untitled) (Journal of Contemporary Philology, 2018)
Осврт кон зборникот „Како си ми?‘‘- студентска филолошка конференција 2017, В. Блажевска, М. Величковска, В. Диздаревиќ, С. Грујоска, М. Ефремов, Скопје, Филолошки факултет „Блаже Конески‘‘, 2018