КОН КНИГАТА РЕЧНИК НА ПСЕВДОНИМИТЕ ВО МАКЕДОНСКАТА КНИЖЕВНОСТ ОД XIX ВЕК ОД СЛАВЧО КОВИЛОСКИ: (Ковиловски, Славчо. Речник на псевдонимите во македонската книжевност од XIX век, Современост, Скопје, 2023) (Journal of Contemporary Philology, 2023)
(Ковиловски, Славчо. Речник на псевдонимите во македонската книжевност од XIX век, Современост, Скопје, 2023)
Keywords: Осврт