НАСТАВАТА ВО ПАНДЕМИЈА, ИНСПИРАЦИЈА ЗА ПРОМЕНИ: (Елена Oнчевска-Агер и Руска Иванова-Наскова, Настава во пандемија: искутва и поуки од истражувањето на ставовите на студентите и наставниците на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, Скопје, 2023, 120 стр.) (Journal of Contemporary Philology, 2024)
(Елена Oнчевска-Агер и Руска Иванова-Наскова, Настава во пандемија: искутва и поуки од истражувањето на ставовите на студентите и наставниците на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, Скопје, 2023, 120 стр.)