(untitled) (Филолошке студије, 2019)
Prispevek obravnava vezljivostne lastnosti in posebnosti v primerih sopojavljanja dveh ali več glagolov v dvo- ali večstavčnih povedih. Za izhodišče obravnave je bilo treba vzeti vezljivostne pomenske skupine glagolov in v nadaljevanju analizirati možnosti in različne stopnje vezljivostnih soobstojev glagolov iz določenih pomenskih skupin v isti povedi.