(untitled) (Philological Studies, 2020)
Rad opisuje neobičnu i traumatičnu istoriju Žarka Radakovića i njegovog postajanja piscem. Boraveći u emigraciji od kraja sedamdesetih godina, Radaković se okrenuo strategiji „produktivne recepcije“, koja mu je omogućila da na ime svog dela u nastajanju potčini dva velika umetnika: pisca Petera Handkea i slikara Julija Knifera. Smatrajući ih svojim poetičkim očevima, Radaković je svoje delo utemeljio kao hod po utabanim stazama svojih otaca.