ТОПОНИМИСКИ ДУБЛЕТИ ВО КРИВОПАЛАНЕЧКО (Philological Studies, 2019)
Интересот за топонимиските дублети или двоимените топоними, регистрирани на македонска јазична територија, произлезе при подготовката за изработка на докторската теза насловена како Топонимијата во Кривопаланечко.