ОБЕЛЕЖЈА НА ДОМУВАЊЕТО НА РАНЛИВИТЕ ГРУПИ ВО МАКЕДОНИЈА - Кузески, Мите; Малеска, Тања (Ревија за социјална политика/Journal of Social Policy, 2008)
Какви се состојбите со домувањето меѓу ранливите групи население во Македонија?