Искуства со примената на пилот-програмата за резиденцијална енергетска ефикасност како дел од пилот-проектот за социјална сигурносна мрежа на УСАИД - ПРАКТИКАТА, ОД (Ревија за социјална политика/Journal of Social Policy, 2010)
Од кога се спроведува Програматаза енергетска ефикасност на зградии станбени единици?